Over ons

Stel dat je op zoek bent naar een geschikte werkruimte, stallingsruimte of opslagruimte. Hoe weet je dan welke aanbieder het beste aansluit bij jouw wensen? De mogelijkheden en kosten van aanbieders van werkruimtes, stallingsruimtes en opslagruimtes zijn namelijk enorm onoverzichtelijk. Het kost veel tijd om de beste keuze te vinden op basis van jouw wensen. Dat geldt al helemaal voor de wat kleinere aanbieders.

Ondanks dat er in Nederland een ruim aanbod is van units voor vele verschillende toepassingen, weet lang niet iedereen wat de mogelijkheden zijn. Daarom hebben wij UnitExpert opgericht, één overzichtelijk verzamelplatform. Hier voorzien we je van heldere en transparante informatie en kun je eenvoudig zoeken op basis van jouw wensen, voor het vinden van jouw geschikte unit.

Of je nu op zoek bent naar werkruimte, stallingsruimte of opslagruimte, op dit platform staat alles in één overzicht en kun je filteren op de criteria die jij belangrijk vindt. Het doel van onze vergelijkingssite is om jou snel te voorzien van de unit die het beste bij jouw persoonlijke wensen en criteria past.

UnitExpert verkrijgt inkomsten door AdSense advertenties en door de samenwerkingen met aanbieders. De resultaten worden nooit getoond op basis van onze samenwerkingen, maar altijd op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Ons doel is om jou altijd de beste optie te bieden voor een unit bij jou in de buurt. Dat is waar we voor staan en waar we ons bij UnitExpert voor inzetten.

© UnitExpert 2023