Voertuig in stalling

De juiste stalling voor jouw voertuig dicht bij huis

Zoek jij een veilige en droge plek om jouw voertuig te parkeren als je hem niet gebruikt? Vaak zijn er meerdere geschikte locatie bij jou in de buurt, maar hoe vind je de juiste?

UnitExpert helpt je om de beste stalling voor jou te vinden door verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat bijvoorbeeld jouw caravan, motor, boot of oldtimer in goede handen is en dichtbij is wanneer je hem wilt gebruiken.

Start direct met vergelijken aan de hand van onze Keuzehulp, of lees eerst verder over de mogelijkheden op het gebied van stalling en de kosten.

Gebruik de keuzehulp

Waarom een overdekte stalling huren of kopen?

Veel voertuigen gebruik je niet het hele jaar door. Dat kan zijn omdat je hem alleen voor vakantie gebruikt, zoals een camper of vouwwagen, of omdat je hem alleen af en toe gebruikt bij bijvoorbeeld mooi weer, zoals een oldtimer, motor of boot.

Wat voor voertuig je ook wilt stallen, je wilt natuurlijk dat jouw kostbaar bezit veilig en droog staat tot de volgende keer dat je hem gebruikt.

Stalling in een unit

Een unit biedt uitkomst. Deze kan je huren of zelfs kopen om jouw voertuig langdurig in te stallen. Zo kan jij als enige bij jouw voertuig en in veel gevallen – afhankelijk van de aanbieder – op ieder moment van de dag bij. De kosten van stalling een unit worden per m² gerekend en je betaalt dus nooit meer dan nodig.

De voordelen van stalling in een garagebox

Er zijn in Nederland al veel aanbieders van stalling, veelal in schuren en loodsen. Dus waarom zou je moeten overwegen om te stallen in een unit via UnitExpert? Wij zetten de voordelen voor je op een rij:

 • Stalling op een beveiligde locatie
 • Jouw eigen unit, waar alleen jij bij kan
 • Meestal 24/7 toegang tot jouw voertuig
 • Altijd een aanbieder bij jou in de buurt
 • Licht en stroom in elke unit
 • Ruime keuze uit formaten
 • Je betaalt per vierkante meter
 • Ruimte om te sleutelen aan je voertuig

De juiste stalling voor jouw voertuig

Bij UnitExpert vind je altijd de juiste stallingsruimte voor jouw voertuig. Het maakt met de brede keuze in formaten niet uit of je een boot wilt opslaan of een motor; je betaalt nooit voor meer ruimte dan je nodig hebt. Vergelijk units voor deze toepassingen:

 • Caravanstalling
 • Camperstalling
 • Motorstalling
 • Oldtimerstalling
 • Autostalling
 • Aanhangerstalling
 • Vouwwagenstalling
 • Bootstalling

Wat kost het stallen van jouw voertuig?

Je vindt het belangrijk dat jouw voertuig goed en veilig staat gestald, maar wat betaal je daarvoor? Doordat je bij ons alle aanbieders van stallingsunits met elkaar kunt vergelijken, vind je eenvoudig de meest geschikte locatie voor de beste prijs.

De prijs van stalling verschilt per aanbieder en oppervlakte – bij sommige aanbieders kan je ook selecteren op de inhoud van de unit in m³. Kijk dus goed wat de beste keuze voor jou is op basis van jouw woonplaats, wensen en eisen.

Vergelijk units bij jou in de buurt

Stalling huren

Het huren van een stalling is voor veel mensen een ideale oplossing. Je betaalt je een vaste prijs per maand, zodat je altijd duidelijkheid hebt over de kosten. Bovendien is het toegankelijker dan kopen, omdat je niet een groter bedrag in één keer hoeft te betalen en je (na een minimale huurtermijn) vaak eenvoudig de huur kan opzeggen.

Stalling kopen

Door een unit te kopen heb je altijd je eigen ruimte voor stalling met een goed financieel perspectief. Het rendement op garageboxen is immers gunstig en stabiel, mocht je de unit willen verhuren of verkopen. Opslagruimte wordt namelijk vaak niet meer opgenomen in bestemmingsplannen voor woonwijken, waardoor er een grote vraag is naar externe units.

Vergelijk de beste aanbieders van stalling voor jouw voertuig

Waar je ook stalling voor zoekt, je vindt het bij UnitExpert. Begin met het vergelijken van het aanbod in jouw omgeving met onze Keuzehulp. Bekijk het grootste aanbod van stallingsunits en vind eenvoudig de meest geschikte aanbieders op basis van jouw zoekcriteria. Zo helpen wij je in slechts 3 minuten aan de beste aanbieder van stalling bij jou in de buurt.

Vergelijk units bij jou in de buurt

 

 

 

 

© UnitExpert 2022