Opslagruimte kartonnen dozen

Opslagruimte

Zit je midden in een verhuizing of heb je niet genoeg plek voor jouw werkmateriaal? Waar vind je dan de juiste locatie om jouw spullen op te slaan?

Opslagruimte is ideaal als je tijdelijk extra ruimte nodig hebt voor jouw spullen. Dan is het wel belangrijk dat je een locatie vindt in jouw regio met voldoende ruimte en tegen de juiste prijs. Met veel aanbieders van units in Nederland heb je ruime keuze in maten, prijzen en voorzieningen.

Via UnitExpert wordt het huren of kopen van een geschikte opslagruimte bijzonder simpel. Je vergelijkt eenvoudig tussen de aanbieders bij jou in de buurt op basis van jouw criteria. Start nu met vergelijken met de Keuzehulp.

Gebruik de Keuzehulp

Waarom opslagruimte zoeken via UnitExpert?

Er zijn heel veel mogelijke redenen voor het zoeken van opslagruimte, zowel privé als zakelijk. Het maakt niet uit of je gaat verhuizen, verbouwen, een kind krijgt, of een plek zoekt voor je gereedschap, bedrijfsarchieven of de voorraad van je winkel.

Er is namelijk altijd wel een locatie van units waar je jouw spullen kunt opslaan. Maar je wilt niet zomaar een aanbieder vinden, je wilt de juiste aanbieder. Wij helpen je om die te vinden.

Bij UnitExpert vind je het grootste overzicht van aanbieders van opslagunits van Nederland, met de voordelen en nadelen per locatie. Met onze vergelijkingstools zie je bovendien eenvoudig welke locaties er bij jou in de buurt zijn. Je kunt bijvoorbeeld filteren op 24/7 toegang tot het park, goede beveiliging of een eigen postbus.

Ga nu naar onze locatiepagina als je direct wilt zien wat de mogelijkheden zijn in jouw regio.

Locaties bekijken

Wat kost opslagruimte?

Bij onze aanbieders vind je units in veel verschillende maten. Als je de juiste aanbieder hebt gevonden op een locatie dicht bij huis, komt het aan op de kosten. Overal worden andere kosten gehanteerd, dus kijk goed en vergelijk de prijzen van jouw favorieten.

Opslagruimte huren

Bij huur betaal je een vast bedrag per maand op basis van de oppervlakte of de inhoud van de ruimte. Daardoor weet je precies waar je aan toe bent. Daarnaast zijn er vaak verschillen in huurvoorwaarden. Zo hanteren sommige aanbieders geen minimum huurperiode.

Opslagruimte kopen

Zoek je opslagruimte voor de lange termijn met uitzicht op een goed rendement? Dan is het kopen van een unit een slimme investering. Het kost in eerste instantie natuurlijk meer dan huren, maar als je de unit tijdelijk of misschien wel permanent niet nodig hebt, kan je hem vaak eenvoudig verhuren of verkopen, gezien de grote vraag naar extra ruimte.

Wat zoek jij in opslag?

Bij het zoeken naar geschikte opslagruimte is het belangrijk dat je precies weet wat je nodig hebt. Waar moet een unit voor jou absoluut aan voldoen en wat is minder belangrijk? Met duidelijke criteria is de kans groter dat je snel de juiste unit vindt voor jouw spullen.

Ruimte

Als je opslagruimte zoekt met veel plaats voor jouw spullen, dan is een unit een goede oplossing. Bij veel aanbieders kun je bijvoorbeeld terecht voor boxen van wel 30m². Heb je genoeg aan een stuk minder ruimte? Dan heb je ook gauw een kleinere unit gevonden bij jou in de buurt.

Veiligheid

Hoe belangrijk is het dat jouw spullen veilig zijn opgeslagen? Op onze site vind je aanbieders die de beveiliging van hun park tot in de puntjes hebben geregeld bijvoorbeeld met camerabewaking en brandalarmen. Zo weet je zeker dat jouw unit in goede handen is.

Toegankelijkheid

Wil je ieder moment van de dag bij jouw spullen kunnen? Dan moet je een aanbieder kiezen waar je 24/7 toegang hebt tot jouw unit. Dan ben je niet afhankelijk van openingstijden.

Voorzieningen

Moet je vaak bij jouw opslagunit zijn of niet? Als je veel tijd doorbrengt in de ruimte, heb je waarschijnlijk meer voorzieningen nodig. Op verschillende parken zit er verlichting, elektriciteit en stromend water bij een box, maar dit verschilt per aanbieder. Kijk dus goed naar de voorzieningen die je bij een locatie kunt verwachten voordat je jouw keuze maakt.

Afstand

De afstand tot jouw opslagruimte speelt vaak een grote rol bij het kiezen van een locatie. Je wilt natuurlijk niet te ver hoeven reizen om er gebruik van te maken. Met onze Keuzehulp kan je aangeven hoe groot de straal mag zijn waarbinnen wordt gezocht. Daarmee weet je zeker dat je een unit in de buurt vindt.

Zakelijke opslagruimte

Heeft jouw bedrijf tijdelijk ruimte nodig of ben je een ZZP’er zonder vaste plek voor jouw gereedschap? In veel gevallen is opslagruimte in een aparte unit de oplossing.

Opslag voor gereedschap

Als je als ZZP’er of voor een klein bedrijf buiten de deur werkt bij de klant, heb je vaak geen vaste opslagruimte voor je gereedschap. In een unit sla je jouw materiaal veilig op en heb je het dicht bij de hand. Zo haal je in een mum van tijd de juiste spullen voor een klus.

Opslag van je voorraad

Heb je een webshop zonder fysieke locatie of heb je niet genoeg ruimte in jouw magazijn voor alle voorraad? Dan neem je er eenvoudig extra ruimte bij. En bij bestellingen kan je alsnog snel terecht in jouw (extra) magazijn.

Opslag van archieven

Archieven zijn belangrijk voor de administratie en boekhouding van jouw bedrijf of organisatie, maar ze nemen altijd veel ruimte in. Een aparte opslagruimte voor archiefwerk is daarom ideaal. Daarmee staat alles veilig, maar neemt het geen kostbare bedrijfsruimte in.

Vergelijk en vind de beste opslagruimte voor jouw situatie

Wij helpen je bij jouw zoektocht naar opslagruimte door de beste units te tonen waar je comfortabel jouw spullen kwijt kunt. Met het grootste aanbod aan opslagruimte van Nederland heb je altijd een ruime keuze tussen aanbieders in jouw omgeving. Laat ons weten wat jouw eisen zijn, dan geeft de Keuzehulp je in slechts 3 minuten de meest geschikte locatie voor jouw situatie.

Gebruik de Keuzehulp
© UnitExpert 2023